Hartelijk welkom bij POV en BSO de Berkenboom

POV en BSO de Berkenboom is een initiatief van De Berkenschool en Kinderdagverblijf Dribbel. De POV en de BSO zijn een kleinschalige kinderopvang. We vangen uw kind op in een gezellige, veilige en sfeervolle omgeving.

Binnen en buiten spelen
De POV is geopend van 08.15 – 12.00 uur, uitgezonderd vakanties, studiedagen en feestdagen. Bij de Berkenschool hebben we een Unit tot onze beschikking dat gezellig en uitdagend is ingericht. In de middagen en tijdens vakanties gebruiken we de ruimte voor de BSO kinderen.

Onze BSO beschikt over twee ruimtes. Een ruimte voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en een lokaal dat we gezamenlijk gebruiken met De Berkenschool. Hierin vangen we kinderen op in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Daarnaast mogen we gebruikmaken van de gymzaal en de grote buitenspeelplaatsen waar kinderen heerlijk kunnen spelen, klimmen en klauteren.

Kwaliteit staat voorop
Onze kinderopvang biedt hoogwaardige en betrouwbare kinderopvang. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop.
Dit mag u van ons verwachten:
· Vaste gezichten
· Betrokkenheid
· Gediplomeerde leidsters
· Elk kind laten we in zijn of haar waarde

Doen wat kinderen leuk vinden
Ieder kind is uniek. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich thuis voelen bij ons.

Onze POV staat voor het rekening houden met elkaar, samen spelen en vooral een hoop plezier maken. Het samen spelen met leeftijdsgenootjes staat bij ons voorop. Samen met de themagerichte activiteiten van Puk bieden we de kinderen alle ruimte en vrijheid om zich te kunnen ontwikkelen. Peuters leren zo spelenderwijs de wereld te ontdekken en worden op deze manier ook alvast voorbereid op de basisschool. Omdat onze opvang gevestigd is binnen de school zal de overgang naar school een stuk minder spannend worden.

De BSO is bij ons echt vrije tijd. Zoals gezegd is ieder kind uniek daarop proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten. De kinderen hebben daarom grote invloed op de manier waarop we de middag of vakantiedag doorbrengen.

Meer weten?
Heeft u interesse in onze POV of BSO voor uw kind? Kijk voor meer informatie op onze website www.dribbel.info. Of kom een kijkje nemen bij onze POV of BSO. U ben van harte welkom.

Uw kind aanmelden voor BSO de Berkenboom kan hier.
Uw kind aanmelden voor POV de Berkenboom kan hier

Graag tot ziens!

Interesse?

Bezoek onze school!