Interesse in onze school?

Wilt u meer weten over onze school en een kijkje nemen in de lokalen en op het schoolplein? U bent van harte welkom! Bel gerust voor een oriënterend gesprek of kom langs op onze open dag.

Aanmelden rond 2,5 jaar
Het is verstandig om uw kind aan te melden als het zo’n 2,5 jaar oud is. U kunt hiervoor het vooraanmeldformulier invullen. Ingevulde formulieren kunt u mailen naar berkenschool@pcboamersfoort.nl. U kunt het formulier ook persoonlijk afgeven bij één van de leerkrachten of bij de directie. Uw kind komt dan op de lijst met vooraanmeldingen. Als u al een kennismakingsgesprek heeft gehad, krijgt u vanzelf een aanmeldformulier toegestuurd. Dit ontvangt u na de derde verjaardag van uw kind. Mocht u nog geen gesprek hebben gehad dan nodigen we u hiervoor uit.

Geen Inloopochtend 2021-2022
In het schooljaar 2021-2022 kunnen we in verband met COVID-19 helaas geen inloopochtenden organiseren. Maar kennismaken en langskomen kan uiteraard wel. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding. Voor uw en onze gezondheid doen we altijd een gezondheidscheck voordat u de school binnengaat.

Interesse?

Bezoek onze school!