Hartelijk welkom bij Bso de Berkenboom

Er is weer plek op maandag tot en met donderdag!
Vrijdag op aanvraag.

Buitenschoolse opvang de Berkenboom is ontstaan door een uniek samenwerkingsverband tussen De Berkenschool en Kinderdagverblijf Dribbel.

Bij de Berkenschool hebben we een eigen kleinschalige BSO. We vinden het belangrijk dat kinderen na schooltijd opgevangen worden in een gezellig sfeervol onderkomen.
De Berkenboom biedt opvang in twee ruimtes: onze Unit voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar, en een lokaal waar we gezamenlijk gebruiken met de Berkenschool. Hierin worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Daarnaast hebben we de beschikking over de gymzaal en de grote buitenspeelplaatsen met alle faciliteiten die daarbij horen.

Bso de Berkenboom biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Dit kenmerkt zich door:
· Vaste gezichten
· Betrokkenheid
· Gediplomeerde leidsters
· Elk kind wordt in zijn of haar waarde gelaten

‘Ieder kind is uniek’ is onze stellige overtuiging. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij ons. De kinderen hebben daarom grote invloed over hoe we de middag of vakantie dag doorbrengen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.dribbel.info. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje komen nemen bij onze BSO. U bent van harte welkom.

Uw kind aanmelden kan hier.

Graag tot ziens bij BSO de Berkenboom.

Interesse?

Bezoek onze school!